Vi ønsker Lema Salamov velkommen

Vi ønsker Lema Salamov velkommen

Vi ønsker Lema Salamov velkommen

Lema er en av være nye piloter og startet hos oss i starten av februar 2016. Han har jobbet med CRM business analyse siden 2013 og har god erfaring med rådgivning og videreutvikling av Dynamics CRM løsninger. Lema har en Bachelor grad i Økonomi og IT-ledelse med hovedfokus på project management og gikk på Microsoft University i 2013. Etter 2,5 år hos Avanade som CRM konsulent har han bygd opp en solid erfaring med Dynamics CRM og det er en glede å ha han med på vårt team. Hos ProsessPilotene skal Lema jobbe med rådgivning og videreutvikling av våre kunders CRM systemer.

Sjekk ut Lema sin Linkedin profil for mer iformasjon om hans tidligere erfaringer!

Vil du vite mer?

Legg igjen telefonnummeret ditt her, så ringer vi deg for en uforpliktende prat. Vi svarer dere normalt innen en virkedag.