Vi ønsker våre tre nye piloter velkommen

Vi ønsker våre tre nye piloter velkommen

Vi ønsker våre tre nye piloter velkommen

Vi har gleden av å ønske tre nye Piloter velkommen til oss i ProsessPilotene:

YOUNES HAJJI

Younes har lang faring som CRM utvikler. Han er utdannet som dataingeniør på Høyskolen i Oslo og har master i Design Use and Interaction fra Universitetet i Oslo. Han har tidligere jobbet som CRM utvikler hos Columbus Norge i 5 år og har god erfaring med Microsoft sin CRM plattform. Fra tidligere prosjekter har han god erfaring med .NET, MVC, support og infrastruktur.

Hos ProsessPilotene jobber Younes som senior CRM konsulent og utvikler og har ansvar for totalleveranser av prosjekter fra ende til ende for å automatisere og effektivisere virksomheter på best mulig måte.

YERKO FISCHER

Yerko er en erfaren systemutvikler som har jobbet i flere forretningsområder. Han mener kommunikasjon er nøkkelen til suksess. Å kunne lytte til hva kunden ønsker og deres behov er avgjørende for en vellykket leveranse. Med bred erfaring fra finans, forsikring, eiendom og offentlig service har han bygget opp en kunnskapsbare som dekke en rekke forretningsprosesser.

Yerko kjenner CRM plattformen godt og har i tillegg 7 års erfaring med utviklingsverktøy som Microsoft .NET, C#, MVC .NET, web API, Azure solutions, MS BI, T-SQL and CMS (Umbraco).

Hos ProsessPilotene jobber Yerko som Senior CRM konsulent og Senior utvikler. Yerko er strukturert og analytisk og tar ansvar for total leveranser.

TOR KRISTOFFERSEN

Tor Kristoffersen har jobbet med ledelse av forretningsutvikling, salg og markedsføring med fokus på å utnytte Beste Praksis for CRM, både strategisk og operasjonelt. Han har bred erfaring i utvikling markedsføringsstrategier og kundelojalitetsprogrammer for en rekke selskaper, både innenlands og utenlands. Business Intelligence og har alltid vært et viktig fundament i Tors karriere.

Tor har bred erfaring fra rådgivning, salg og leveranseledelse blant annet som leder i CRM teamet til Bring Dialog de siste 4 år.

Hos ProsessPilotene skal Tor jobbe som Senior CRM Rådgiver, forretningsutvikler og prosjektleder for våre kunder.

Fun fact: Tor er første Prosesspilot med kommersielt flysertifikat.

Vi i ProsessPilotene er veldig fornøyde med å ha fått med oss Younes, Tor og Yerko på laget! Nye medarbeidere betyr mer kapasitet til å hjelpe og veilede våre kunder til suksess med CRM!

Vil du vite mer?

Legg igjen telefonnummeret ditt her, så ringer vi deg for en uforpliktende prat. Vi svarer dere normalt innen en virkedag.