Prosesspilotene lanserer Fasttrack

Prosesspilotene lanserer Fasttrack

Prosesspilotene lanserer Fasttrack

__Felles for alle våre kunder og prosjekter er ønsket om rask gevinstrealisering, høy kvalitet og langsiktig samarbeid. Derfor lanserer ProsessPilotene FastTrack. FastTrack er et leveransekonsept basert på rask gevinstrealisering, høy kvalitet og langsiktig samarbeid. __ Rask gevinstrealisering er viktig så din investering gir umiddelbar verdi til din virksomhet. Høy kvalitet er vårt verdibudskap, fordi det er viktig for deg som kunde at du får en løsning som din virksomhet kan vokse med. For at du skal være trygg på at vi er der når du ønsker det, tilbyr vi langsiktig samarbeid, enten det gjelder rådgivning, videreutvikling eller support.

Kort fortalt leverer vi Microsoft Dynamics CRM på 24 timer. Disse timene inneholder installasjon av Microsoft Dynamics CRM med ProsessPilotenes BestePraksis CRM. BestePraksis CRM er vår optimalisering av Microsoft Dynamics CRM tilrettelagt for norske virksomheter, med tilleggsfunksjonalitet som enkelt kan aktiveres. Samt inneholder disse 24 timene opplæring, workshop, tilpasninger og bistand til produksjonssetting.

Denne videoen viser hvor enkelt markedsføring, salg, service og prosjektledelse kan håndteres i ett og samme system - tilgjengelig fra overalt til enhver tid.

Les mer på fasttrack.prosesspilotene.no og kontakt oss for en live demonstrasjon, eller følg med på sosiale medier for tips & triks.

Vil du vite mer?

Legg igjen telefonnummeret ditt her, så ringer vi deg for en uforpliktende prat. Vi svarer dere normalt innen en virkedag.