Visjonen bak den nye løsningen til Microsoft

Visjonen bak den nye løsningen til Microsoft

Visjonen bak den nye løsningen til Microsoft

I går iverksatte Microsoft de nye prisene for Dynamics 365. De nye prisene er resultatet av den nye visjonen til Microsoft. Du trenger bare 1 leverandør av alle forretningsapplikasjoner, og det er Microsoft. Alt handler om å gjøre dine medarbeidere mer produktive i en hverdag som stadig blir mer hektisk. Vi er her for å hjelpe deg å forstå prisendringene. Dette gjøres for å konkurrere ut Salesforce, Oracle, SAP og de andre mindre leverandørene.

Microsoft har delt løsningen i moduler for salg, kundeservice og markedsføring, og inkluderer ERP løsningen inn på CRM plattformen og rebrander til 365. Dette gjør at din virksomhet kun trenger 1 løsning, og at den kan bygges ut med ferdige forretningsapplikasjoner fra Microsoft AppSource. Det fungerer omtrent som AppStore for virksomheter. Den store fordelen her er selvfølgelig de tette integrasjonene. Sømløshet, samarbeid og produktivitet.

Det er ganske mye å ta for seg, men dette er de store linjene:

  1. Nåværende Dynamics CRM kunder kan fortsette som før eller endre til Dynamics 365 med apps og planer
  2. Hvis en bruker benytter alle modulene og trenger tilgang til alt i 365, finnes det en plan for dette
  3. Eksisterende kunder får "transition" priser som gjør overgangen til den nye prisstrukturen smidig
  4. Dynamics 365 er tilgjengelig både i skyen, lokalt eller som hybrid løsning ved spesifikke behov
  5. Enkelte produkter har blitt "free apps" og priser for lagring har blitt lavere i Dynamics 365
  6. Microsoft partnere, sånn som ProsessPilotene, kan hjelpe deg med å sette opp den riktige løsningen og den riktige avtalen for din virksomhet

Visjonen bak hele Dynamics 365 satsningen er en enhetlig plan om å samle alle kjøp Microsoft har gjort, og all kompetanse, inn i - En av målene er å unngå silobaserte informasjonssystemer som lagrer duplikate data på tvers av løsninger. Microsoft benytter muligheten til å satse hardt på "machine learning" og kunstig intelligens som hjelper deg som bruker i hverdagen, så du får mest mulig verdi ut av alt du benytter tiden din til.

Har du spørsmål om Dynamics 365? Vi står klare for å svare på alle dine spørsmål!

Vil du vite mer?

Legg igjen telefonnummeret ditt her, så ringer vi deg for en uforpliktende prat. Vi svarer dere normalt innen en virkedag.