CRM, Innsikt og analyse bloggen | Side 3 av 9

Velkommen til ProsessBloggen

Vi skriver om arbeidsprosesser relatert til markedsføring, kundeservice, salg, prosjektservice og feltservice. Vi skriver også om produktnyheter, samt forretningsutvikling og digitalisering.

Historien om hvordan CRM ble til 365

For 15 år siden ble forretningsapplikasjoner installert på lokale servere. Oppdateringene kom med flere års mellomrom og hver oppdatering krevde mye arbeid. Nå har de fleste moderne selskap for lengst tatt steget opp i skyen, og alle applikasjoner på Dynamics 365 plattformen oppdateres kontinuerlig. I denne artikkelen ser jeg tilbake på hvordan Microsoft CRM ble til Dynamics 365.

Derfor jobber jeg med Dynamics 365

Selv om Gartner kårer Dynamics 365 blant de beste CRM løsningene år etter år, er det ikke dermed sagt at det er det beste valget for akkurat ditt selskap. Det er tross alt flere alternativer å velge mellom, og jobben din består i å velge det som passer best for deg og dine behov.

Det viktigste av alt?

I forbindelse med en presentasjon jeg skal holde på Universitet i Oslo, begynte jeg å tenke på hvordan jeg kunne berike presentasjonen med noe verdifullt. Og da begynte tankene mine å fly. Jeg begynte å tenke på den tingen jeg mener vil gi verdi til alle.

Sider

Vil du vite mer?

Legg igjen telefonnummeret ditt her, så ringer vi deg for en uforpliktende prat. Vi svarer dere normalt innen en virkedag.